Kan laser snijdend machinaal gesneden gegalvaniseerd blad?

May 17, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Kan laser snijdend machinaal gesneden gegalvaniseerd blad?

De gegalvaniseerde staalplaat is een gemeenschappelijk die materiaal in verwerkende industrie wordt gebruikt. De gegalvaniseerde staalplaat is met een laag bedekt met een laag van metaalzink op de oppervlakte van de staalplaat om de oppervlakte van de staalplaat te verhinderen corrosie en zijn levensduur te verlengen. Is dit materiaal geschikt voor lasersnijmachine?
Over het algemeen, voor gegalvaniseerd blad, kan de lasersnijmachine gemakkelijk snijden, en de meest organische en anorganische materialen kunnen worden gebruikt. Allerlei die metaalmaterialen algemeen in industrieel productiesysteem worden gebruikt, geen kwestie welke hardheid het heeft, snijden bijna. Het koper, het aluminium en hun legeringsplaten zijn O.K. allen.

Tijdens verwerking gegalvaniseerd blad, moet het hulpgas worden toegevoegd. De zuiverheid en de druk van hulpgas beïnvloeden de kwaliteit van scherpe bladsectie. De zuiverheid van zuurstof voor knipsel wordt gebruikt zou meer dan 99,6% moeten zijn die. Wanneer de zuiverheid van zuurstof voor knipsel wordt gebruikt hoger is, zijn de ruwheid en de kwaliteit van knipsel gegalvaniseerde bladsectie die hoger. Natuurlijk, zijn de scherpe kosten ook hoger. De zuiverheid van stikstof tijdens knipsel zal meer dan 99,5% zijn. Het verbeteren van de zuiverheid van stikstof kan ervoor zorgen dat de kleur van scherpe naad niet tijdens knipsel gegalvaniseerd blad zal veranderen.