Functionele structuur, het werk principe en het werk kenmerken van hulpapparaat

March 8, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Functionele structuur, het werk principe en het werk kenmerken van hulpapparaat

Het systeem van de gaskring
De gasweg van de lasersnijmachine bestaat uit twee delen. Één deel is het scherpe die gas aan het scherpe hoofd wordt geleverd, met inbegrip van schone en droge samengeperste lucht, high-purity zuurstof en high-purity stikstof. Het andere deel is hulpgas, wat schone en droge samengeperste lucht voor de het voeden cilinder van de het vastklemmen werkbank zijn.
Voor samengeperste lucht, na het gas van de compressor gaat het kabinet van de gascontrole door de tank van de luchtopslag in en de koude droger, het wordt schoon en droog gas door een reeks van de behandelingssysteem van de precisielucht, die in twee manieren, één als het snijden van gas en andere als cilindergas verdeeld is. De de dienstdruk wordt aangepast door de overeenkomstige druk regelende klep.
Het scherpe gas is verdeeld in drie types: de samengeperste lucht, de zuurstof en de stikstof, en deze drie gassen kunnen volgens verschillende vereisten worden geselecteerd. De zuurstof wordt hoofdzakelijk gebruikt voor scherp gewoon koolstofstaal; De stikstof wordt hoofdzakelijk gebruikt om roestvrij staal en legeringsstaal te snijden. De samengeperste lucht wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bladknipsel wanneer de klanten lage vereisten hebben om oppervlakteeffect te snijden. De verschillende scherpe gassen worden geselecteerd voor verschillende materialen. Bovendien is de druksensor geïnstalleerd in het scherpe gassysteem om ervoor te zorgen dat de werktuigmachine kan ophouden werkend op tijd wanneer de gasdruk niet genoeg is, om het afdanken van scherpe delen te vermijden. De drempel van de luchtdruk kan door de schroef op het bovenste gedeelte van de druksensor worden aangepast en worden geplaatst, en de samengeperste lucht en de zuurstof voor knipsel kunnen ook door de programma-gecontroleerde evenredige regelende klep worden aangepast.