Onderhoudseisen ten aanzien van verticale machinaal bewerkende centra

June 14, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Onderhoudseisen ten aanzien van verticale machinaal bewerkende centra

1. Verschijningsbehoud van verticaal machinaal bewerkend centrum: houd intern en het buitenoppervlak van de schone machine. Verwijder ijzer het indienen, hoofdzakelijk olievlekken en andere sundries in de machine, op de werkbank en op de drie as telescopische dekking.

4. Onderhoud van elektrokabinet van verticaal machinaal bewerkend centrum: controleer of de koelventilator behoorlijk werkt, en maak op tijd het stof en het puin op het ventilator en filternetwerk schoon. 5. Lucht brononderhoud: controleer of de druk van het pneumatische controlesysteem normaal, of er luchtlekkage is, is en de pijpleiding vlot houdt.

6. Smeeroliebehoud van verticaal machinaal bewerkend centrum: controleer de oliehoeveelheid asolie het koelen tank en of het werk normaal is, voeg op tijd koelolie toe; Controleer de hoeveelheid olie in het smeeroliekabinet van het gidsspoor. Als de hoeveelheid olie ontoereikend is, zou de smeerolie op tijd moeten worden toegevoegd.

7. Het verticale het machinaal bewerken onderhoud van de centrum hydraulische olie: controleer de olietank de hydraulische pomp abnormaal lawaai is, is het werkende olieniveau normaal, voegt hydraulische olie toe op tijd, lekken de pijpleiding en de verbindingen, is de drukoverdruk normaal.

8. Onderhoud van de omringende plaats: maak ijzer het indienen en sundries rond het materiaal schoon elke dag, de omringende plaats schoon en, proper houd en het werkstuk keurig plaats.