De hulpmiddeltijdschriften algemeen in verticale machinaal bewerkende centra worden gebruikt zijn het het type van emmerhoed hulpmiddeltijdschrift en het schijftype hulpmiddeltijdschrift dat. Wat zijn de kenmerken en de verschillen tussen twee?

June 21, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De hulpmiddeltijdschriften algemeen in verticale machinaal bewerkende centra worden gebruikt zijn het het type van emmerhoed hulpmiddeltijdschrift en het schijftype hulpmiddeltijdschrift dat. Wat zijn de kenmerken en de verschillen tussen twee?

laatste bedrijfsnieuws over De hulpmiddeltijdschriften algemeen in verticale machinaal bewerkende centra worden gebruikt zijn het het type van emmerhoed hulpmiddeltijdschrift en het schijftype hulpmiddeltijdschrift dat. Wat zijn de kenmerken en de verschillen tussen twee?  0

De voordelen van de emmerhoed typen hulpmiddeltijdschrift: hoge kostenprestaties, eenvoudige structuur, geschikt voor kleine gegroepeerde productie; Het onderhoud en het onderhoud van het tijdschrift van het typehulpmiddel zijn eenvoudig en geschikt; Nadelen: De snelheid van de hulpmiddelverandering is langzaam (8-10S); Wanneer het hulpmiddelhandvat in het hulpmiddeltijdschrift wordt geplaatst, is de verminderde oppervlakte open en onbeschermd, en de verminderde oppervlakte is gemakkelijk om zich aan vuil te houden en direct beïnvloedt het de nauwkeurigheid van de herhaalde installatie van het hulpmiddel; het hulpmiddeltijdschrift moet „naar nul“ zijn teruggekeerd telkens als de machine wordt aangezet. 850 het machinaal bewerken Centrum (Cijfer) het Machinaal bewerken 850 tijdschrift Met schijf die wordt het Met schijf van het het tijdschrifthulpmiddel van het Centrumhulpmiddel, ook als het tijdschrift van het manipulatorhulpmiddel wordt bekend, geroepen verschillend in elke plaats, maar zij zijn allemaal hetzelfde, die hulpmiddeltijdschriften met schijf zijn.

laatste bedrijfsnieuws over De hulpmiddeltijdschriften algemeen in verticale machinaal bewerkende centra worden gebruikt zijn het het type van emmerhoed hulpmiddeltijdschrift en het schijftype hulpmiddeltijdschrift dat. Wat zijn de kenmerken en de verschillen tussen twee?  1

De voordelen van schijf typen hulpmiddeltijdschrift: De hulpmiddelverandering is snel en betrouwbaar (2-4S); het geheugen van het het aantal en het hulpmiddelaantal van de hulpmiddelzak is permanent door het CNC systeem, en het hulpmiddeltijdschrift kan aan de oorspronkelijke staat vóór sluiting worden hersteld zonder „het terugkeren naar nul“ na het uitzetten van het. staat. Nadelen: complexe structuur en hoge prijs; het lastige onderhoud, het nokkenvakje van het hulpmiddeltijdschrift moet regelmatig met toestelolie worden vervangen voor het smeren en het koelen; het hulpmiddeltijdschrift met schijf heeft uiterst strikte beperkingen op het gewicht van het hulpmiddel, zodra het geladen hulpmiddel de lagercapaciteit van het hulpmiddeltijdschrift als de lengte van het hulpmiddel de gespecificeerde grootte overschrijdt overschrijdt, zal het hulpmiddel gemakkelijk weggegooid worden van het hulpmiddeltijdschrift, dat ongevallen kan gemakkelijk veroorzaken; het hulpmiddeltijdschrift met schijf heeft ook bepaalde beperkingen op de lengte van het hulpmiddel. Het zal schade aan het hulpmiddeltijdschrift en het hulpmiddel veroorzaken.